Letöltések

 

Költségvetés tervező

A tervezőt két irányban is tudod használni.

  1. Az egész éves költségvetésed megtervezésére: látni fogod, hogy lesz-e olyan helyzet, amire előre célszerű felkészülni annak érdekében, hogy ne okozzon gondot a kifizetése.
  2. A már meglévő kötlségeid és bevételeid nyomonkövetése: tudd, hogy miből tudsz gazdálkodni, mint ahogy azt is, hogy mire megy el a pénzed.

 

Költségvetés tervező
A letöltés elindításához kattints a képre!

Autóhitel kalkulátor

Az autóhitel kalkulátorral megtudhatod, hogy mennyi lesz a várható havi törlesztőrészleted, valamint hogyan változik a visszafizetendő kamat mértéke, ha a futamidőt módosítod, vagy más szolgáltatónál egy alacsonyabb kamatlábat tudsz igénybe venni.

Annak fontosságáról, hogy tervezd meg az autóhiteledet is a saját jövedelmedhez mérten (ne pedig azt fogadd el automatikusan, amit felkínálnak) a Milyen autót engedhetek meg magadnak? című cikkben olvashatsz bővebben. Ezzel a kalkulátorral kiszámolhatod, hogy mekkora a számodra pénzügyileg is ideális értékű autó.

 

 

Autóhitel kalkulátor excel
A letöltés elindításához kattints a képre!

Jövedelmed aránya a hiteltörlesztéshez

A hitel fel is emelhet, és a mélybe is nyomhat.

A hiteltörlesztésed aránya a jövedelmedhez viszonyítva hónapról hónapra változhat. Akár egy plusz jövedelem, akár kamatmódosulás történhet, így nem árt, ha figyelsz rá. A kalkulátorból megtudhatod, hogy hol tartasz most és az egyes helyzetekben mire kell fókuszálnod.

 

Hitel-Jövedelemarány kalkulátor excel
A letöltés elindításához kattints a képre!

Kamatos kamat kalkulátor

A kamatos kamat használatával ugyanannyi befektetett tőkével ugyanannyi idő alatt messze sokkal nagyobb eredményt érhetsz el, mint egyszerű kamat használatával. Ennek a kalkulátornak a segítségével ezt is össze tudod hasonlítani.

A kamatos kamatról bővebben a bejegyzések között is olvashatsz.

 

Kamatos kamat kalkulátor excel
A letöltés elindításához kattints a képre!