Pénzügyi workshopok

Válassz a saját tanulási ízlésednek megfelelő workshopot, és lépj fentebb a pénzügyi tudatosságban. Használd a pénzügyi tudást a saját javadra, és kezeld egyre könnyebben és hatékonyabban a pénzedet.

Online képzések

Tanulj a pénzügyekről a saját tempódban. Egyszerű, néhány perces etapokra osztott írásos (e-mailes) vagy videós formátumban kapod meg az tananyagot, hogy számodra is könnyen emészthető legyen.

A képzések témái és szintjei hozzád igazodnak, a videókat lehetőséged van többször is megnézni, valamint kérdezni is tudsz. Az online képzések témaköreit folyamatosan bővítjük, mivel ez rólad szól, van lehetőséged egy adott témát kívánságlistára íratni.

Ott, ahol ez a te fejlődésedet szolgálja, a kérdezés lehetőségén kívül kvízek és ajándék excel kalkulátorok segítenek majd téged.

Bővebben…

Offline pénzügyi workshopok

Évtervező workshopok és pénzügyi mesterkurzusok magánszemélyeknek és cégeknek.

Bár ezek a témakörök lefedik az “átlag földi halandó” kérdésköreit, könnyen lehet, hogy a munkahelyeden, vállalkozásodban, baráti körödben más jellegű képzést szeretnél meghallgatni. Azt szeretnénk, hogy fejlődj, így ha a meglévőkön kívül másra van szükséged, akkor jelezd felénk.

Kérlek vedd figyelembe, hogy az offline workshop szervezését a karantén leállítja, de amennyiben bármelyik képzés érdekel, tudod jelezni a szándékodat. A szervezés indulásával értesítést küldünk neked a kiválasztott kurzusról.

Bővebben…

Amennyiben kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb tudjunk segíteni.

 

Ha nem találtad meg, amit kerestél, de segítségre van szükséged:

Személyes pénzügyi konzultáció

Milyen kérdéseknél hasznos a személyes pénzügyi konzultáció?

Ilyeneknél, mint pl.:

  • kérdésed van a saját pénzügyeiddel kapcsolatban?
  • van egy pénzügyi célod, amit mindenképp szeretnél megvalósítani?
  • szeretnél a saját pénzügyeidben rendszert kiépíteni, de nem értesz hozzá?

A konzultációra itt tudsz jelentkezni.

Bár nem kötelező, de segítséget jelent, ha egy pár szóban leírod, hogy mivel kapcsolatban kérsz konzultációt.